Idei pentru minute mai plăcute

Simțim diferit durerea și avem strategii de a ne abate atenția de la ea. Iată căteva idei și remedii care pot face mai ușor de îndurat durerea, deoarece suntem diferiți nu doar când vine vorba de durere, ci și când vine vorba de alinare:

Coloratul.

Se pare că-i relaxează pe foarte mulți dintre noi, având în vedere succesul recent al cărților de colorat pentru adulți. Pentru cei care simt diferit durerea, dar simt la fel plăcerea de a colora, am pregătit trei variante.

Meditația.

Nu trebuie să ai experiență în meditație și să faci asta în fiecare zi - e suficient să găsești un colț liniștit, să închizi ochii și să îți imaginezi că ești în locul în care te simți cel mai bine. Încearcă să-ți amintești cum se aud valurile mării pe plaja ta preferată sau cum miroase levănțica din curtea bunicii, cum se simte nisipul sau iarba încălzită de soare. Deja te simți mai bine, nu?

Sac de box.

Alții, dimpotrivă, avem nevoie de stimuli mult mai puternici: mai ții minte cum băteau părinții noștri locurile de care ne loveam? Ia-ți un sac de box și bate puțin durerea până-și face MIG®-400 efectul!

Joaca în nisip.

Joaca în nisip este extraordinar de relaxantă, nu degeaba au inventat japonezii grădinile de nisip (inclusiv în miniatură), iar producătorii de jucării nisipul kinetic. Spor la joacă și sănătate!

Meloterapia.

Meloterapia este o soluție plăcută, folosită din cele mai vechi timpuri. Când vine vorba de durere și febră, încearcă ceva liniștitor. Copilului tău i-ar putea plăcea Mozart (mai ales că e la modă printre bebeluși și poate l-a ascultat și în burtică), sau, cu siguranță, un cântec cântat de tine. Ar fi bine să-i cânți un cântect nou, care să-i distragă atenția de la durere. Spre exemplu un cântec despre el.

Uite o idee:
Pe (numele copilul tău) nimic nu-l/n-o doare,
Tare bine mie-mi pare,
Acum (numele copilului tău) este bine,
Și-n brațe mă ia pe miiii-ne!

Când pe tine nu te doare
Nici pe mine nu mă doare
Febra repede dispare
Și (numele copilului tău) iese la plimbare!

MIG-400 ibuprofen

MIG®-400 este indicat în tratamentul simptomatic al durerii ușoare până la moderat-severe și febrei.

Pentru mai multe informații, consultați un profesionist din domeniul sănătății. Aceste medicamente conțin ibuprofen și se pot elibera fără prescripție medicală. Se recomandă citirea cu atenție a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dăcă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr: 1857/26.09.2020

MIG-Pediatric ibuprofen

MIG® Pediatric este indicat în tratamentul simptomatic de scurtă durată al febrei și durerii ușoare până la moderate.

Berlin Chemie Menarini